Menu

De geheime wereld van de Horeca


Over ons

De geheime wereld van de Horeca

Hallo, mijn naam is Rachid, een gelukkig getrouwde man met twee volwassen kinderen. Ik heet je van harte welkom op mijn blog! Met mijn veertig jaar ervaring als ondernemer in de horeca -helaas zonder opvolging- had ik nood aan een plek waar ik mijn vergaarde kennis over mijn beroepsveld kan doorgeven. Twee jaar geleden heb ik immers noodgedwongen wegens gezondheidsredenen het actieve beroepsleven vaarwel gezegd. Voor mij is deze blog sindsdien de ideale manier om verbonden te blijven met het horecaleven. Je vindt hier een goudmijn aan tips voor beginnende ondernemers, maar ook persoonlijke recensies van restaurants en hotels. Veel leesplezier!

Recente artikelen

Lekker en gezellig eten bij een eetcafé
13 september 2017

Lekker eten buiten de deur We beginnen het steeds

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
29 augustus 2017

De beste manieren om een perfecte trouwlocatie te

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
25 augustus 2017

Gaat u binnenkort trouwen en nog op zoek naar een

Waarom kiezen voor vergaderen aan het strand?
5 juli 2017

Voor een bedrijf moeten er regelmatig grote vergad

Archief

Zaalverhuur voor een trouwlocatie

De beste manieren om een perfecte trouwlocatie te vinden? Trouwen in een kerk, een afgehuurde zaal, het strand, een bos, het kan allemaal. Een perfecte trouwlocatie vinden kan soms nog een hele klus zijn omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Wat is leuk, wat is betaalbaar en wat is praktisch? Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden wanneer het gaat om een perfecte locatie om te trouwen. Op zoek naar unieke inspiratie voor trouwlocaties? Hier heb ik een aantal unieke locaties op een rijtje gezet die perfect zijn om te trouwen.


Het bos

Zowel voor iedereen die in persoonlijke kringen het ja-woord wilt geven, als voor iedereen die groots wilt uitpakken is het bos een perfecte locatie om te trouwen. Het bos is de laatste jaren steeds populairder geworden als trouwlocatie vanwege het sprookjesachtige decor waar verder ook weinig aan gedaan hoeft te worden. Deze locatie dient ook gelijk als uitstekende plek om trouwfoto's te maken.


De dierentuin

Voor elke dierenliefhebber is dit de toplocatie om te trouwen. Misschien wist u het niet, maar het is mogelijk om een deel van de dierentuin af te huren als feestlocatie, ideaal voor een bruiloft. U heeft niet alleen een deel van de dierentuin waar de gasten zich kunnen vermaken, ook is het mogelijk om volledige maaltijden en service in te huren. Een toplocatie voor iedereen die van dieren houd.


Centerparcs

Pak uit en neem de gasten van jouw bruiloft mee naar Centerparcs. Hier is het mogelijk om ook een deel af te huren en het restaurant volledig voor jouw gasten te reserveren. De daggasten kunt u ook verwennen op een nachtje extra in dit vakantiepark. Geniet van all-in mogelijkheden en vier onbezorgd de mooiste dag van jullie leven samen in Centerparcs. 


Strand

Een Caribisch thema in eigen land? Trouw aan het strand om een bohemian bruiloft geheel in stijl te vieren. Huur een strandtent en ga met z'n allen barbequen op het strand om er een gezellig feestje van te maken. U kunt een trouwambtenaar op locatie inhuren en trouw letterlijk op het strand. Geniet van de zeewind wapperend door het haar wanneer het ja-woord gegeven word. Trouwen alleen in de kerk of in een zaaltje mogelijk? Vandaag de dag zijn er nog veel meer unieke locaties waar het ja-woord door het echtpaar gegeven kan worden. Unieke locaties zoals een vakantiepark, strand of de dierentuin maken het een dag om nooit te vergeten. Bedenk goed voor u gaat trouwen op welke locatie u uw dag wilt beleven en geniet op een unieke locatie van de mooiste dag van uw leven.

 

Tip: kijk anders op Café de Dommelstroom voor een prachtige trouwlocatie in een pittoreske dorp vlakbij Valkenswaard.