Menu

De geheime wereld van de Horeca


Over ons

De geheime wereld van de Horeca

Hallo, mijn naam is Rachid, een gelukkig getrouwde man met twee volwassen kinderen. Ik heet je van harte welkom op mijn blog! Met mijn veertig jaar ervaring als ondernemer in de horeca -helaas zonder opvolging- had ik nood aan een plek waar ik mijn vergaarde kennis over mijn beroepsveld kan doorgeven. Twee jaar geleden heb ik immers noodgedwongen wegens gezondheidsredenen het actieve beroepsleven vaarwel gezegd. Voor mij is deze blog sindsdien de ideale manier om verbonden te blijven met het horecaleven. Je vindt hier een goudmijn aan tips voor beginnende ondernemers, maar ook persoonlijke recensies van restaurants en hotels. Veel leesplezier!

Recente artikelen

Lekker en gezellig eten bij een eetcafé
13 september 2017

Lekker eten buiten de deur We beginnen het steeds

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
29 augustus 2017

De beste manieren om een perfecte trouwlocatie te

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
25 augustus 2017

Gaat u binnenkort trouwen en nog op zoek naar een

Waarom kiezen voor vergaderen aan het strand?
5 juli 2017

Voor een bedrijf moeten er regelmatig grote vergad

Archief

Waarom kiezen voor vergaderen aan het strand?

Voor een bedrijf moeten er regelmatig grote vergaderingen plaats vinden. Dit kan soms weleens een langdradig geheel worden door alle uren die er onderling gepraat worden. Daar wordt het geheel helaas niet productiever van. Maar heeft u de keuze al wel eens overwogen om voor uw vergadering een ruimte af te huren die niet alleen functioneel, maar ook inspirerend is? Er zijn genoeg ruimtes in alle soorten en maten die kunnen voldoen aan uw eisen. Maar voor een echte inspirerende omgeving is vergaderen aan strand misschien wel iets voor uw bedrijf.

Het kiezen voor vergaderen aan strand.

Als het u heerlijk lijkt om aan het eind van een lange dag even aan het strand uit te kunnen waaien, dan is deze optie van vergaderen zeker voor u. Samen met u collega's hebt u toch het gevoel om even helemaal weg te zijn uit uw eigen omgeving. Wanneer u naar zo'n locatie opzoek bent, kunt u het beste eerst bepalen hoeveel mensen er moeten deelnemen en hoe lang de vergadering duurt. Bent u meerdere dagen onderweg? Dan is het misschien een goede optie om te informeren naar hotels met vergaderzalen die dicht bij de kust liggen. In dat geval maakt het ook niet meer uit of u bij uw eigen bedrijf direct naast de deur zit. Maar een vergaderlocatie bij een strandtent huren is hierdoor ook zeker niet uitgesloten. In ieder geval voor eendaagse evenementen is dit een mooie oplossing. En bij bijna elke strandtent is er wel een hotel in de buurt te vinden. U kunt die twee gemakkelijk combineren.

Teambuilding en vergaderen aan strand.

Naast het huren van een vergaderruimte kunt u zich ook afvragen of het nog van toepassing kan zijn om een stukje teambuilding toe te passen. Vaak creëert het een goede sfeer tussen de deelnemers en leidt het even af van de serieuze gespreksonderwerpen. Hierdoor presteren de deelnemers beter en zal de vergadering soepeler verlopen. Ook bij vergaderlocaties aan het strand worden er workshops aangeboden. Dit kan variëren van een spel dat met zijn allen gespeeld wordt tot totale verrassingspakketten met activiteiten die aan het strand worden uitgevoerd. Vaak boekt u deze activiteiten met een pakketprijs waarbij koffie, thee en lunch is inbegrepen. Overige afspraken kunt u vanzelfsprekend maken met het contactpersoon op de desbetreffende locatie. Op deze manier krijgt u een goed geregeld en productieve paar dagen. Informeer eens naar de mogelijkheden voor vergaderen aan strand. De keuze is er genoeg. Nu is het aan u om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.

Tip: kijk bij Strandrestaurant our Seaside voor inspirerend vergaderen aan het strand van Zeeland.