Menu

De geheime wereld van de Horeca


Over ons

De geheime wereld van de Horeca

Hallo, mijn naam is Rachid, een gelukkig getrouwde man met twee volwassen kinderen. Ik heet je van harte welkom op mijn blog! Met mijn veertig jaar ervaring als ondernemer in de horeca -helaas zonder opvolging- had ik nood aan een plek waar ik mijn vergaarde kennis over mijn beroepsveld kan doorgeven. Twee jaar geleden heb ik immers noodgedwongen wegens gezondheidsredenen het actieve beroepsleven vaarwel gezegd. Voor mij is deze blog sindsdien de ideale manier om verbonden te blijven met het horecaleven. Je vindt hier een goudmijn aan tips voor beginnende ondernemers, maar ook persoonlijke recensies van restaurants en hotels. Veel leesplezier!

Recente artikelen

Lekker en gezellig eten bij een eetcafé
13 september 2017

Lekker eten buiten de deur We beginnen het steeds

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
29 augustus 2017

De beste manieren om een perfecte trouwlocatie te

Zaalverhuur voor een trouwlocatie
25 augustus 2017

Gaat u binnenkort trouwen en nog op zoek naar een

Waarom kiezen voor vergaderen aan het strand?
5 juli 2017

Voor een bedrijf moeten er regelmatig grote vergad

Archief

Zaalverhuur voor een trouwlocatie

Gaat u binnenkort trouwen en nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Dan zijn er veel mooie locaties te vinden in het binnen- en buitenland.


Traditioneel of juist niet?

Vroeger trouwde iedereen in het gemeentehuis en daarna werd er ergens een zaaltje gehuurd voor het feest. Dit gebeurt nu nog steeds wel zo, maar steeds meer mensen gaan op zoek naar uniekere locaties. Het komt steeds vaker voor dat mensen op de feestlocatie ook trouwen, alles is dus op dezelfde locatie. 


Locaties

Naast de traditionele zaaltjes wordt er steeds vaker gekozen voor alternatieven zoals een mooi aangeklede zaal in een kasteel. Wat is er nou mooier dan op een mooie zomerse dag in de kasteeltuinen elkaar het jawoord te geven en aansluitend in een van de mooie zalen feest te gaan vieren. Een andere trouwlocatie waar steeds vaker voor gekozen wordt, is een boot. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een rondvaartboot te huren en daar de trouwambtenaar op uit te nodigen. Tijdens het varen kan er ergens aangemeerd worden en daar kan hij of zij u dan in de echt verbinden. Op het dek van de boot kunnen jullie dan bijvoorbeeld duiven vrij laten. En als de ambtenaar weer van boord is, kan de boot verder varen en kunnen jullie hier heerlijk eten en feestvieren. In Nederland zijn nog veel meer mooie locaties te vinden, als je op internet kijkt, zal je er veel vinden. 


Buitenland

Niet alleen in Nederland zijn er mooie locaties te vinden. Ook in het buitenland zijn diverse mooie trouwlocaties. Voor veel mensen is het een droom om op een wit strand onder de palmbomen te trouwens, gewoon op sandalen en in luchtige, mooie trouwkleding. Na de voltrekking van het huwelijk kunnen jullie dan eten op of nabij het strand en daarna een gezellig feest vieren. En uiteraard kunnen jullie dan nog een tijdje op deze bestemming blijven voor jullie huwelijksreis.  Las Vegas is een locatie die bij veel mensen bekend is. Hier kunt u trouwen, maar dat is geen officieel huwelijk. Als u hier toevallig bent, moet u hier zeker een kijkje gaan nemen en wellicht kunt u hier dan wel trouwen met Elvis als getuige.  Trouwen in de sneeuw is ook erg mooi. Dit is vooral erg leuk voor mensen die erg genieten van wintersport. U kunt dan trouwen in diverse landen, zoals bijvoorbeeld Oostenrijk. Ze hebben daar pittoreske kerkjes, wat erg mooi is in de sneeuw. Als u daar getrouwd bent, kunt u daarna in een mooie, sfeervolle hut gaan eten. Als het na het eten donker is, is het een leuk idee om fakkels langs de weg te zetten en op deze manier uw gasten naar de feestlocatie te leiden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden in het binnen- en buitenland. Veel plezier met de organisatie van uw bruiloft!

Kijk bij Koetshuis Nijkerk voor een prachtige trouwlocatie nabij Harderwijk.